Nordens største salgs- og demonstrasjonsapparat

 

Tjenester

Merchandising

Med over 450 merchandisere i fast stilling, har Retail24 det største og mest fleksible merchandiserapparatet i Norge.
Vi dekker samtlige dagligvarebutikker fra Nordkapp til Lindesnes.

Les mer

Salgstjenester

Norges “råeste” salgsapparat består av mer enn 60 salgskonsulenter som jobber med salgstjenester for våre kunder. Lokal tilhørighet sørger for de beste relasjoner hos kjøpmann.

Les mer

Space/ vareplassering

Retail24 har egne ansatte i hele Norge
som utelukkende jobber med vareplassering og space.
Vi utfører årlig over 12000 vareplasseringer for våre kunder.

Les mer

Demotjenester

Med fokus på mat og salg har Retail24 bygget opp Norges største demoapparat. Som det eneste selskapet i Norge dekker vi hele landet med egne demonstrasjonskonsulenter.

Les mer

POS materiell

Rådgivning, design, produksjon og implementering av butikkmateriell gjennom vårt søsterselskap Retail Instore

Les mer

 

Kunden sier:

Det er to ting jeg vil fremheve med Retail24, fortsetter Tisthal. – For det første oppfatter vi at oppfølgingsprogrammet deres er vesentlig bedre enn det konkurrentene kan tilby. For det andre setter jeg veldig stor pris på bedrifter som driver med noe fordi de synes det er morsomt.

Knut

Les mer

 

Jobb i Retail24

Retail24 Norge består av ca 600 dyktige konsulenter som jobber ute i butikk hver dag. Disse konsulentene utfører årlig ca 800 000 butikkbesøk fordelt på merchandiseroppgaver, salgsoppgaver og demonstrasjoner. Vår unike kompetanse har sørget for at Retail24 fremstår som en profesjonell og solid samarbeidspartner ovenfor våre kunder. Vår landsdekkende salgsledelse teller 30 personer og består av regionssjefer, distriktssjefer og teamledere

Disse personene er limet i vår organisasjon. De har som jobb å følge opp våre kunder lokalt og sørge for å trene og vedlikeholde vårt salgsapparat. I tillegg har Retail24 en dyktig administrasjon som sitter ved vårt hovedkontor i Oslo. 15 personer fordelt på økonomi- og personalavdeling, salgsavdeling og demoavdeling. Vår jobb er å følge opp kundene på et nasjonalt nivå. Vi jobber hardt for å videreutvikle selskapet og for å effektivisere våre rutiner i alle ledd.

Ledige stillinger

Demokonsulent
Ingen stilling
Salgsfremmere
Ingen stilling
Administrasjon
Se stilling

 

Vår ledelse

Som Nordens største leverandør av salgs- og demonstrasjonstjenester, er det helt avgjørende å ha en kompetent ledelse. Retail24 sin ledelse består av personer med lang fartstid innenfor norsk og internasjonal dagligvare. Ulike personligheter satt sammen på en optimal måte er nøkkelen til suksess! Her kan dere lese om noen av selskapets nøkkelpersoner.

Gisle Vikøyr
Group CEO / Country Manager Norway

Gisle er en av hovedeierne i Retail24 Holding AS som eier Retail24. Gisle har fungert som daglig leder for selskapet siden oppstarten i 2002. Gisle er utdannet innenfor økonomi og har jobbet i dagligvarebransjen siden 1997.

Mobil: +47 916 82 206
Epost: gisle@retail24.no

Gunnar Kristiansen
Nordic sales director

Gunnar er en av hovedeierne i Retail24 Holding AS som eier Retail24. Gunnar fungerer som nordisk salgs- og markedsdirektør. Gunnar har jobbet i dagligvarebransjen siden 1996.

Mobil: +47 482 28 445
Epost: gunnar@retail24.no

Øivind Lindhjem Kristiansen
Sales Director / Manager Merchandising services

Øivind har jobbet i Retail24 siden 2009. Øivind er salgsdirektør for Retail24 i Norge og har hovedansvaret for flere av Retail24 sine største kunder.

Mobil: +47 916 64 505
Epost: oivind@retail24.no

Torunn Vandvik Tørstad
Nordic Financial and HR Director

Torunn har jobbet i Retail24 siden 2008. Hun ble ansatt da Retail24 besluttet å avslutte samarbeidet med sitt regnskapsbyrå for selv å føre bedriftens regnskap. Hun har mer enn 10 års erfaring innen revisjon, regnskap og økonomi før hun kom til Retail24. Torunn fungerer i dag som nordisk økonomi- og personaldirektør.

Mobil: +47 415 45 005
Epost: torunn.toerstad@retail24.no

Kjetil Berentsen
Nordic Manager Sales Services

Kjetil har de siste 13 årene jobbet som Kam, Salgssjef og Country Manager for store internasjonale dagligvareleverandører. Kjetil startet i Retail24 i 2013 som leder for selskapet sine salgstjenester.

 

Mobil: +47 995 32 732
Epost: kjetil.berentsen@retail24.no

Lillian Aslaksen
Manager Demo Services

Lillian har jobbet i Retail24 siden 2011. Hun har jobbet både med kunder og ansatte og koordinering av demokampanjer. Hun har lang erfaring innen salg og kundeporteføljer fra både dagligvarebransjen og mediebransjen der hun har jobbet med store merkenavn.

 

Mobil: +47 934 32 026
Epost: lillian.aslaksen@retail24.no

Retail24, Meltzers gate 4, 0257 Oslo     +47 22 11 22 22

For generell henvendelser, kontakt post@retail24.no

For henveldelser relatert til faktura/regnskap, kontakt regnskap@retail24.no

Logg inn intranett     Kundelogin

flag-en     flag-se     flag-fi     flag-de