Merchandising

Merchandising

Merchandising

Med Norges største merchandiserapparat, dekker vi alle fylker i Norge.

Et velfungerende merchandiserapparat er avgjørende for å vinne kampen i hyllene og på gulv. Med ca. 600 fast ansatte merchandisere, dekker Retail24 Norge bedre enn noen annen leverandør. Årlig utfører vi nærmere 500 000 butikkbesøk for våre kunder. 7 regionsjefer og 14 teamledere sørger for å sikre den beste kvalitet på jobben som blir gjort i butikk. 

Retail24 har også bransjens mest avanserte og brukervennlige rapporteringssystem. Live rapportering direkte fra butikk, sikrer kunden 100 % oppdaterte rapporter og fakturaer til en hver tid. Flere av Norges største og mest fremtredende dagligvareleverandører benytter seg av Retail24 sine tjenester.

I tillegg til å jobbe med faste kunder som outsourcer hele eller deler av sitt salgs- og merchandiserapparat, er vi også bransjens største leverandør av ad-hoc bemanning.

Les mer om våre andre tjenester