Salgstjenester

Salgstjenester

Salgstjenester

Råtasser satt i system, skaper salg!

Retail24 har et landsdekkende salgsapparat bestående av Ca. 40 dedikerte og motiverte selgere. Av totalt ca. 600 ansatte i Retail24, har vi plukket ut 40 personer som har de rette egenskapene til å jobbe med salg. I tillegg rekrutterer vi eksternt. Retail24 sitt salgsapparat representerer flere av de mest kjente merkevareleverandørene innenfor norsk dagligvare.

Retail24 sitt selgerverktøy hjelper salgskonsulentene til å gjøre en optimal jobb for våre kunder. Systemet inneholder blant annet følgende funksjoner:  butikkoversikt / kjøreruter, alle dokumenter tilgjengelig online, alle kampanjer blir løpende oppdatert, elektroniske ordre i butikk og salgstall pr butikk blir oppdatert hver dag.

Sultne selgere, gode relasjoner, bransjens beste salgsverktøy og motiverende selgerledere – Retail24 har som mål å ha norges råeste salgsapparat.

Les mer om våre andre tjenester