Merchandising

Vi utfører 800.000 butikkbesøk hvert år og har et fullverdig rapporteringsverktøy. Vi arbeider med store internasjonale og lokale kunder som har etablerte produkter i Nordisk handel.

Vi har erfaringen som kreves for å brande og synliggjøre dine produkter. Allikevel er det menneskene som gjør firmaet Retail24 til det firmaet det er blitt. Vi har over 1500 dyktige medarbeidere med unike ferdigheter til gjennomføre et hvilket som helst produkt-konsept.

Vi dekker alle byer og regioner i alle de fem nordiske landene på ukesbasis. På toppen av et fjell, i de dypeste skoger, så langt nord du kommer og i Oslo sentrum, det spiller ingen rolle, Retail24 er der.

Vi tilbyr
– Suveren FLEKSIBILITET, geografisk dekning, fart
– Infrastruktur som sikrer KVALITET i alle ledd
– 24 timer tilgjengelighet
– Live rapportering og kommunikasjon

Vi ønsker å tilby vår ekspertise dersom du ønsker profesjonell merchandising av dine nye produkter. Og du kan benytte deg av oss som sparringspartner for å finne den rette strategien. Ved hjelp av enkle stikkord kan vi veilede deg til en smarte trekk for å fremme dine produkter best mulig overfor målgruppen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i dag!

In other news

Retail24 lanserer Key Account Services

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.

Les mer

Welcome Mutti!

Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.

Les mer

Welcome to our new website!

Welcome to our new website! We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information

Les mer