Key Account Management


Vi har som mål å være en strategisk og operativ partner for din bedrift innenfor FMCG gjennom prosjekter og fast representasjon. 

Prosjekter i Retail24 KAM ledes av konsulenter med tung operativ ledelseserfaring fra store internasjonale FMCG leverandører som Coca-Cola, L’Oreal, Cloetta, Actavis, og Teva.

Gjennom vår lange fartstid har vi god innsikt og operativ erfaring fra følgende bransjer: Dagligvare, Convenience, Apotek, Helsekost, Sport og Netthandel. 

RETAIL24 TILBYR FØLGENDE TJENESTER INNEN KEY ACCOUNT MANAGEMENT:

  • Prosjekter – Trenger du hjelp til å sikre distribusjon av dine produkter, eller kanskje dere vurderer å etablere dere i en ny kategori eller ny kanal. Gjennom vår market entry study vil våre kunder få en oversikt over totalmarkedet, konkurrenter, priser og anbefalinger på en go-to-market strategi (GTM). Videre hjelper vi deg med implementeringsfasen for å sikre at ditt produkt suksessfullt kommer ut i butikkhyllen . Dette kan inkludere arbeid med tradesolution, mattilsynet, og håndtering av kundenes portaler.
  • Fast RepresentasjonVi representerer i dag flere globale leverandører i det norske markedet som ikke har egen organisasjon i Norge. Gjennom tett samarbeid har vi sammen med våre kunder oppnådd meget gode resultater på markedsandeler, topp- og bunnlinje. Vår arbeidsmetode sikrer vi at leverandørene blir ivaretatt på day-to-day operations, forhandlinger og kampanjer. 
  • Strategisk Rådgivning? – Vi er en objektiv sparringspartner som gir rådgivning i forbindelse med utfordringer eller potensielle muligheter i din bedrift. Vi ønsker å hjelpe til med å skape den beste løsningen for dere.
  • Interim Key Account Manager – Trenger dere en Key Account Manager i en periode? Vi har konsulenter med kunnskap fra ulike bransjer og vil være operativ fra første dag.

La oss ta en uforpliktende prat, og se om vi kan bidra til at din bedrift kan lykkes i det norske markedet.

Kontakt oss

Knut Morten Brekke

Director, Key Account Management
+47 95023256
knut.morten@retail24.no

Knut Morten Brekke

Andre tjenester

Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.
Retail24 leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.
Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.