Merchandising

ATTRAKTIVE BUTIKKER ØKER DIN LØNNSOMHET
Merchandising er alt som blir gjort i en butikk for å markedsføre, promotere og selge produkter for å nå kundene som kommer inn i butikken din. Effektiv merchandising vil gi økt salg, høyere omsetning på varer, mer fornøyde og lojale kunder.

Varepåfylling

Det å forså kundene og vite hva de har behov for er viktig for å skape lojale kunder og øke salg.

.

Les mer

Planogramkontroll

Hvor i butikken, i hvilken hylle og hvor i hyllen en vare blir plassert har stor betydning for hvor godt produktet vil bli solgt i butikken.

Les mer

Nyhetsimplementering

Rask implementering av nyheter er avgjørende for at produkte(r) skal ha en mulighet til å prestere umiddelbart etter lansering.

Les mer

Butikkombygging

Ombygging av butikk ved omprofilering, nyåpning eller generell ombygging.

Les mer

Hylleombygging

Hvordan varer er plassert og utstilt er ikke tilfeldig, og det finnes en tanke bak. Det å tilrettelegge varer i butikk og ha de riktige varene på riktig plass er viktig for økt salg.

I tillegg er det viktig å ha fulle hyller til enhver tid. Det er bevist at hyller som er fulle av varer selger mer enn hyller med mindre varer.

Les mer

Målet vårt for deg som kunde er at vi gjennom våre merchandisere skal bidra til å skape attraktive og effektive butikker, og dermed øke din lønnsomhet. Gjennom skreddersydde system og fokus på å kombinere digitale løsninger med det operasjonelle, har vi bragt den fysiske og den digitale verden rundt merchandising sammen. Gjennom data og analyse kan vi derfor optimalisere alle prosesser rundt merchandising.

Effektiv merchandising vil gi økt salg, høyere omsetning på varer, mer fornøyde og lojale kunder.

Merchandising handler om mye mer enn det å plassere varer, men omfatter en rekke forskjellige tjenester som salgsfremming, vareplassering, butikkombygging, nyhetsimplementering etc. Alt dette er tidkrevende arbeid, og tar opp verdifull tid som dine ansatte kan bruke på kundene. La oss ta hånd om dette arbeidet for deg!

Kontakt oss

Øivind Kristiansen

Salgsdirektør, Merchandising & Activation
(+47) 916 64 505
oivind@retail24.no

Øivind Kristiansen

Andre tjenester

Vi har som mål å være en strategisk og operativ partner for din bedrift innenfor FMCG gjennom prosjekter og fast representasjon. 
Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.
Retail24 leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.