Market insight

Vi i Retail24 er et Print Management selskap med fokus på Norden. Alt tenkelig materiell er skreddersydd for det Nordiske markedet. Vi designer og produserer forskjellige POS-elementer som papp display, permanente displayløsninger laget av permanent materiell, messestand, Shop in Shop- installasjoner.

For oss er kvalitet viktig derfor kan vi gjennom våre søsterselskap Retail Blue og Big Blue & Company innhente og analysere markedsdata i hele Norden. Ved å følge med på markedet vet du hva som fungerer og ikke fungerer. Vi hjelper deg å få det riktige bildet av markedet, ned på hver enkelt kjede og butikk.

Sammen med våre 1500 medarbeidere kan vi raskt implementer POS- materiell i Norden. Våre fabrikker er i Polen, Ungarn og i Tsjekkia som gjør at vi kan få hurtige leveringer.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå med bedre innsikt i markedet for din butikk og målgruppe.

Flere saker

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.
Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.
We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information you need more quickly and easily.

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.