Om oss

Om oss

Vår spisskompetanse er innen retail, og vi er en ledende leverandør av tjenester innen salgs-, merchandising-, activation-tjenester og POS-materiell i Norden. Vi legger vår stolthet i å kunne tilby høy kvalitet og fleksibilitet på vegne av deg som vår kunde.

Retail24 ble etablert i 2002 og har en fullskala organisasjon i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island med over 1000 ansatte. Den strategiske målsetting er å styrke vår posisjon som ledende leverandør av våre tjenester i Norden. Våre verdier skal kjennetegne Retail24, både internt og eksternt, og skal være ledende for hvordan vi skal omgås kolleger og våre kunder.

Våre verdier er:

Fleksibilitet
Vi tilpasser oss våre kunders behov, ikke omvendt. Dette har vi alltid etterlevd og derfor har vi over tid bygget opp en høy fleksibilitet.

Tilgjengelighet
Ingen kunder skal være i tvil om tilgjengeligeheten vi har. Uansett komplekitet på problemer, korte eller lange tidsfrister, vi er alltid der for å hjelpe kunden.

Kvalitet
Det er alltid høy kvalitet på det arbeidet vi utfører for våre kunder. Vi gjennomfører kurs og trening av våre ansatte for å gi kundene en trygghet om at våre folk er av de beste.

Kostnadseffektivitet
Vi skal være gode på pris, men ikke nødvendigvis alltid den billigste i bransjen. Vår måte å strukturere arbeidet på for våre kunder gjør at vi kan være mer effektive, og vi kan tilby kostnadseffektivitet.

 

/ Bli kjent med våre ansatte

En viktig del av å bygge bedriftskultur er å kjenne sine ansatte. Vi har intervjuet noen av våre ansatte slik at du kan lese litt mer om hvem menneskene bak Retail24 er.

Klikk her for å lese intervjuene.

 

/ Jobbe hos oss

Vi er til enhver tid på jakt etter dyktige medarbeidere. Klikk på denne linken og se om vi noen ledige stillinger som kan passe.

Du kan også gjerne sende oss en åpen søknad til:
post@retail24.no

Her finner du oss

Meltzers gate 4
0257 Oslo
+47 22 11 22 22
post@retail24.no

Kontakt oss


    Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.