Varepåfylling

Varepåfylling

OPPRETTHOLD VARETRYKK I BUTIKK
Det å forstå kundene og vite hva de har behov for er viktig for å skape lojale kunder og øke salg. Varepåfylling og salgsfremmende oppgaver kan foregå på en rekke forskjellige måter, men målet er at det alltid skal bidra til å opprettholde varetrykk i butikk og unngå utsolgtsituasjoner i verdikjeden.

Få lojale kunder og økt salg ved å opprettholde varetrykk i butikk

Vi kan bistå med alt av varepåfylling, kampanjeoppsett, datohåndtering m.m. Våre varefremmere har mange års erfaring og er daglig ute i butikk på oppdrag fra våre kunder.

Vårt mål er at alle våre tjenester skal tilføre en verdi som er høyere enn kostnaden med gjennomføringen.

Våre tjenester innen merchandising

Hylleombygging

Hvordan varer er plassert og utstilt er ikke tilfeldig, og det finnes en tanke bak. Det å tilrettelegge varer i butikk og ha de riktige varene på riktig plass er viktig for økt salg.

I tillegg er det viktig å ha fulle hyller til enhver tid. Det er bevist at hyller som er fulle av varer selger mer enn hyller med mindre varer.

Les mer om hylleombygging

Planogramkontroll

Hvor i butikken, i hvilken hylle og hvor i hyllen en vare blir plassert har stor betydning for hvor godt produktet vil bli solgt. Det å ikke ha avtalt plass i hylle kan medføre tapt salg og omsetning av dine varer.

Vi har god kunnskap på å bygge opp hyller med planogram og best mulig tilpasse avvik for å sikre optimal hylleutnyttelse.

Nyhetsimplementering

Rask implementering av nyheter er avgjørende for at produkte(r) skal ha en mulighet til å prestere umiddelbart etter lansering.

Vi har folk i hele landet som kan implementere produkter i alle kategorier for å nettopp sikre en rask rullering ut av butikk på dine varer.

 

Butikkombygging

Ombygging av butikk i forbindelse med omprofilering, nyåpning eller generell ombygging er svært tid-og ressurskrevende.

Vi har bygget om mange butikker, sømløst og effektivt,  til flere norske dagligvare-leverandører og kjeder, og har gjennom dette bygget opp en unik spisskompetanse.

 

Andre tjenester

ACTIVATION

Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.

Les mer

MERCHANDISING

Attraktive butikker øker lønnsomheten, derfor er produktets synlighet og tilstedeværelse i butikk en avgjørende faktor for økt salg.

Les mer

POINT OF SALES MATERIALS

Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.

Les mer

SALGSTJENESTER

For økt salg i butikk kreves de beste selgerne, gode salgsstøttesystemer og et fleksibelt apparat som er tilpasset en bransje i store endringer.

Les mer

TRACKER

RetailBlue leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.

Les mer

KEY ACCOUNT SERVICES

Når det plutselig oppstår et behov for å fylle en ledig rolle, kan du med Key Account Services få rask tilgang til riktige personer med riktig kompetanse og kunnskap for en periode.

Les mer