Nyheter

Bransjen preges av høyt tempo og store endringer. Det er viktigere enn noen gang å ha ressurser tilgjengelig som er flinke til å forstå både leverandør– og kundesiden. Derfor er tiden inne for å utvide vår tjenesteportefølje og starter opp Key Account Services.
Mutti & Retail24 have signed an agreement on Sales in Denmark.
We are delighted to announce the launch of our newly redesigned website. We hope that the new design will allow you to find the information you need more quickly and easily.
GSK Consumer Healthcare, one of the world’s largest research-based pharmaceutical companies, has chosen Retail24 as a partner in sales services in Norway.
We are happy to announce that Branded Retail Solutions (BRS) and Retail24 have made an exclusive agreement on sales of the patented Origami™ retail display technology in the Nordics.
Retail24 er Nordens største aktør innen merchandising og salg for butikkjeder og leverandører. I vårt sortiment av nyttige tjenester for å brande produkter finner du vår skreddersydde butikkdata. Her kan hvilken som butikk benytte seg av vårt system.
Retail24 tilbyr salgstjenester for kjeder og leverandører i hele Norden. Vårt selskap har over 1500 hundre medarbeidere hvor av 150 av disse er rendyrkede selgere. Siden vår oppstart i 2002 har vi hatt fokus på levere Nordens beste salgsverktøy. Vi har fokus på høy kvalitet og fleksibilitet til våre kunder.
Vi utfører 800.000 butikkbesøk hvert år og har et fullverdig rapporteringsverktøy. Vi arbeider med store internasjonale og lokale kunder som har etablerte produkter i Nordisk handel.
Har du behov for å synliggjøre et nytt produkt? Eller trenger du å re-brande et allerede eksisterende produkt? Vi i Retail24 er Nordens mest kraftfulle demonstrasjonsapparat med over 12.000 gjennomførte demonstrasjoner i året og godt trent og kvalifisert personell som setter seg godt inn i produktene de skal demonstrere og kan vise til gode salgstall.
Vi i Retail24 er et Print Management selskap med fokus på Norden. Alt tenkelig materiell er skreddersydd for det Nordiske markedet. Vi designer og produserer forskjellige POS-elementer som papp display, permanente displayløsninger laget av permanent materiell, messestand, Shop in Shop- installasjoner.

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.