Nyhetsimplementering

Rask implementering av nyheter er avgjørende for at produkter skal ha en mulighet til å prestere umiddelbart etter lansering.

Vi har folk i hele landet som er trent i å implementere produkter i alle kategorier for å nettopp sikre rask rullering ut av butikk på dine varer.

Kontakt oss

Øivind Kristiansen

Salgsdirektør, Merchandising & Activation
(+47) 916 64 505
oivind@retail24.no

Øivind Kristiansen

Våre tjenester innen Merchandising

Varepåfylling

Det å forså kundene og vite hva de har behov for er viktig for å skape lojale kunder og øke salg.

.

Les mer

Butikkombygging

Ombygging av butikk ved omprofilering, nyåpning eller generell ombygging.

Les mer

Planogramkontroll

Hvor i butikken, i hvilken hylle og hvor i hyllen en vare blir plassert har stor betydning for hvor godt produktet vil bli solgt i butikken.

Les mer

Hylleombygging

Hvordan varer er plassert og utstilt er ikke tilfeldig, og det finnes en tanke bak. Det å tilrettelegge varer i butikk og ha de riktige varene på riktig plass er viktig for økt salg.

I tillegg er det viktig å ha fulle hyller til enhver tid. Det er bevist at hyller som er fulle av varer selger mer enn hyller med mindre varer.

Les mer

Andre tjenester

Vi har som mål å være en strategisk og operativ partner for din bedrift innenfor FMCG gjennom prosjekter og fast representasjon. 
Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.
Retail24 leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.
Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.
Attraktive butikker øker lønnsomheten, derfor er produktets synlighet og tilstedeværelse i butikk en avgjørende faktor for økt salg.
For økt salg i butikk kreves de beste selgerne, gode salgsstøttesystemer og et fleksibelt apparat som er tilpasset en bransje i store endringer.

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.