Origami™

Origami™

Display-løsningen som er fleksibel, enkel å ta i bruk, gjenbrukbar og ikke minst miljøvennlig!

 

Bærekraftig patentert display

Origami™-display er et konsept som er basert på en løsning som er så enkel å montere at du ikke har behov for vektøy eller bruksanvisning. Displayet er produsert, distribuert og lagret flatpakket. Dette gjør den klar til å settes enkelt opp i butikk. Når du ønsker å bytte merke, tema el så kan du enkelt skifte ut det gamle med nye klistremerker. Med andre ord er Origami™ den “raskeste, grønneste og mest effektive display-modellen i bransjen.”

Skalerbar produksjon

Produksjon av displayene er en enkel og automatisert prosess som utføres på fabrikken. Produksjonen er skalerbar fra 100 diplay til titusenvis. Ved å sende displayene flatpakket, reduserer vi driftskostnadene for frakt, pakking, transport og lagring, noe som fører til større fortjeneste.

Bærekraft

Bærekraft er viktig for Origami ™. Displayene er produsert i stål som er resirkulert og er i tillegg resirkulebar. Stålet er lokalt hentet fra fabrikkene. Deretter blir stålet malt ved bruk av pulvermaling som er elektrisk ladet når den sprøytes på overflaten. Så “bakes” dette i en ovn der pulverartiklene smeltes til et jevn belegg. Resultatet er et jevnt, holdbart og miljøsikkert display. Leverandøren av folie er ISO 14.001-sertifisert og blekket som blir benyttet er “Greenguard”-sertifisert. I tillegg er pappen som displayene pakkes inn i laget av resirkulert papp.

Retail24 er ekslusiv leverandør av Origami-displays i Norden på vegne av Branded Retail Solutions. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon

Her er et utvalg av Origami ™-display

Om Branded Retail Solutions

Branded Retail Solutions ble etablert for 5 år siden da de kjøpte opp rettighetene av patenten til Origami, som tidligere hadde vært lisensiert til Berkshire Hathaway. I dag utvikler, designer, produserer og selger BRS miljøvennlige, flatepakkede, gjenbrukbare og hurtigmonterte metalldisplay for mange kjente merkevarer i flere enn 26 land via ulike partnerskap.

Klikk her for å lese mer om Branded Retail Solutions.

 

Andre POSM-tjenester

Displayløsninger

Permanente eller kampanjedisplay? Vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine produkter.

SE LØSNINGER HER

Hylleløsninger

Hvis tilgjengelig gulvområde i butikkene er begrenset, er en god løsning å benytte hylleløsninger for synlighet.

Se løsninger her

Shop in shop-løsninger

Har du en butikk, men ønsker å utvide potensialet videre? Da kan en shop in shop-løsning være svaret.

Se løsninger her

Messeløsninger

Skal du delta på messe og har behov for en stand, stor eller liten, da kan vi hjelpe deg med alt fra A-Å.

SE LØSNINGER HER

Designtjenester

Leter du etter en designer? Vi kan hjelpe deg med skisser, 2D-design, 3D-design og andre grafiske forespørsler.

LES MER OM DESIGNTJENESTER HER

Andre tjenester

ACTIVATION

Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.

Les mer

MERCHANDISING

Attraktive butikker øker lønnsomheten, derfor er produktets synlighet og tilstedeværelse i butikk en avgjørende faktor for økt salg.

Les mer

SALGSTJENESTER

For økt salg i butikk kreves de beste selgerne, gode salgsstøttesystemer og et fleksibelt apparat som er tilpasset en bransje i store endringer.

Les mer

TRACKER

RetailBlue leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.

Les mer

KEY ACCOUNT SERVICES

Når det plutselig oppstår et behov for å fylle en ledig rolle, kan du med Key Account Services få rask tilgang til riktige personer med riktig kompetanse og kunnskap for en periode.

Les mer

POINT OF SALES MATERIALS

Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.

Les mer