Origami™

Display-løsningen som er fleksibel, enkel å ta i bruk, gjenbrukbar og ikke minst miljøvennlig!

Bærekraftig patentert display

Origami™-display er et konsept som er basert på en løsning som er så enkel å montere at du ikke har behov for vektøy eller bruksanvisning. Displayet er produsert, distribuert og lagret flatpakket. Dette gjør den klar til å settes enkelt opp i butikk. Når du ønsker å bytte merke, tema el så kan du enkelt skifte ut det gamle med nye klistremerker. Med andre ord er Origami™ den “raskeste, grønneste og mest effektive display-modellen i bransjen.”

Skalerbar produksjon

Produksjon av displayene er en enkel og automatisert prosess som utføres på fabrikken. Produksjonen er skalerbar fra 100 diplay til titusenvis. Ved å sende displayene flatpakket, reduserer vi driftskostnadene for frakt, pakking, transport og lagring, noe som fører til større fortjeneste.

Bærekraft

Bærekraft er viktig for Origami ™. Displayene er produsert i stål som er resirkulert og er i tillegg resirkulebar. Stålet er lokalt hentet fra fabrikkene. Deretter blir stålet malt ved bruk av pulvermaling som er elektrisk ladet når den sprøytes på overflaten. Så “bakes” dette i en ovn der pulverartiklene smeltes til et jevn belegg. Resultatet er et jevnt, holdbart og miljøsikkert display. Leverandøren av folie er ISO 14.001-sertifisert og blekket som blir benyttet er “Greenguard”-sertifisert. I tillegg er pappen som displayene pakkes inn i laget av resirkulert papp.

Retail24 er ekslusiv leverandør av Origami-displays i Norden på vegne av Branded Retail Solutions. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon!

 

Om Branded Retail Solutions

Branded Retail Solutions ble etablert for 5 år siden da de kjøpte opp rettighetene av patenten til Origami, som tidligere hadde vært lisensiert til Berkshire Hathaway. I dag utvikler, designer, produserer og selger BRS miljøvennlige, flatepakkede, gjenbrukbare og hurtigmonterte metalldisplay for mange kjente merkevarer i flere enn 26 land via ulike partnerskap.

Klikk her for å lese mer om Branded Retail Solutions.

Kontakt oss

Krisztina K. Larald

Nordic Sales & Production Manager
(+47) 40605995
krisztina.koroknai@retail24.no

Krisztina K. Larald

Våre tjenester innen Point of sales materials

Displayløsninger

Permanente eller kampanjedisplay? Vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine produkter.

Les mer

Hylleløsninger

Hvis tilgjengelig gulvområde i butikkene er begrenset, er en god løsning å benytte hylleløsninger for synlighet.

Les mer

Shop in shop-løsninger

Har du en butikk, men ønsker å utvide potensialet videre? Da kan en shop in shop-løsning være svaret.

Les mer

Messeløsninger

Skal du delta på messe og har behov for en stand, stor eller liten, da kan vi hjelpe deg med alt fra A-Å.

Les mer

Designtjenester

Leter du etter en designer? Vi kan hjelpe deg med skisser, 2D-design, 3D-design og andre grafiske forespørsler.

Les mer

Andre tjenester

Vi har som mål å være en strategisk og operativ partner for din bedrift innenfor FMCG gjennom prosjekter og fast representasjon. 
Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.
Retail24 leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.
Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.
Attraktive butikker øker lønnsomheten, derfor er produktets synlighet og tilstedeværelse i butikk en avgjørende faktor for økt salg.
For økt salg i butikk kreves de beste selgerne, gode salgsstøttesystemer og et fleksibelt apparat som er tilpasset en bransje i store endringer.

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.