Key Account Services

FÅ RASK TILGANG PÅ RIKTIG KOMPETANSE I EN AVTALT PERIODE
Vi vet hvor kritisk det er å ha riktige ressurser på plass i en organisasjon. Når det plutselig oppstår et behov for å fylle en ledig rolle, kan det å få rask tilgang til riktige personer med riktig kompetanse og kunnskap for en periode, være utfordrende.

Du skal være trygg på at den ressursen du leier inn er operativ fra første dag

Retail24 er tilknyttet mennesker med lang erfaring innenfor Key Account Management med kompetanse for å gå inn og dekke kortsiktige bemanningsbehov med erfaring innenfor dagligvareindustrien. Du skal være trygg på at den ressursen du leier inn er raskt operativ og løser de oppgaver og utfordringer som skal utføres på en tilfredsstillende måte.

I tillegg til utleie av spesialisert og operativ kompetanse gjennomfører vi også definerte prosjekter i samarbeid med våre kunder. Avhengig av prosjektet vil vi sette sammen et team som vil gjøre sitt ytterste for at din bedrift skal lykkes. Prosjekter som vi kan gjennomføre kan være bl.a.

  • Markedsanalyser
  • Lanseringsstrategi
  • Prising
  • Forhandlinger

Vår tjenester passer bedrifter med et akutt behov for hjelp ved for eksempel sykemelding, permisjon, et prosjekt eller for eksempel i påvente av en fast ansettelse.

Våre tjenester innen Key Account Services

Interim Key Account Manager

Trenger dere en Key Account Manager i en periode? Vi har folk med kunnskap fra dagligvarebransjen og vil være operativ fra første dag.

 

Les mer

Prosjekter

Trenger du hjelp til å sikre distribusjon av dine produkter, eller kanskje dere vurderer å etablere dere i en ny kategori eller ny kanal.

 

Les mer

Behov for en sparringspartner?

Vi er en objektiv sparringspartner som gir rådgivning i forbindelse med utfordringer eller potensielle muligheter i din bedrift. Vi ønsker å hjelpe til med å skape den beste løsningen for dere.

Send oss en forespørsel

Lyst til å jobbe for oss?

Ønsker du å bli en del av et profesjonelt nordisk retailmiljø og jobbe tett med sterke merkevareleverandører?

Les mer

Andre tjenester

POINT OF SALES MATERIALS

Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeid med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.

Les mer

TRACKER

RetailBlue leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.

Les mer

ACTIVATION

Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.

Les mer