Har du lyst til å jobbe for oss?

VI HAR BEHOV FOR FLERE PÅ LAGET
Våre spennende samarbeidspartnere opplever stadige endringer i organisasjon som gjør at de trenger operativ kompetanse i løpet av kort tid.  Vi ønsker å knytte til oss dyktige mennesker med erfaring fra leverandør- og kundesiden innenfor ulike bransjer.

Er du nysgjerrig og vil høre mer – ta kontakt eller send oss din CV.

Kontakt oss

Knut Morten Brekke

Director, Key Account Management
+47 95023256
knut.morten@retail24.no

Knut Morten Brekke

Våre tjenester innen Key account management

Interim Key Account Manager

Trenger dere en Key Account Manager i en periode? Vi har folk med kunnskap fra dagligvarebransjen og vil være operativ fra første dag.

Les mer

Prosjekter

Trenger du hjelp til å sikre distribusjon av dine produkter, eller kanskje dere vurderer å etablere dere i en ny kategori eller ny kanal.

Les mer

Andre tjenester

Vi har som mål å være en strategisk og operativ partner for din bedrift innenfor FMCG gjennom prosjekter og fast representasjon. 
Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.
Retail24 leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.
Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.
Attraktive butikker øker lønnsomheten, derfor er produktets synlighet og tilstedeværelse i butikk en avgjørende faktor for økt salg.
For økt salg i butikk kreves de beste selgerne, gode salgsstøttesystemer og et fleksibelt apparat som er tilpasset en bransje i store endringer.

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.

uk flagdanish flagfinnish flagswedish flagnorwegian flag

Kontakt oss

* Vi tar vare på opplysningene som du har lagt inn i skjemaet ovenfor, slik at vi kan gi deg best mulig oppfølging.