Prosjekter

Prosjekter

Mange bedrifter kan oppleve utfordringer med å administrere prosjekter og samtidig opprettholde oppmerksomheten på endringer i bedriften.  For å sikre at man kommer på rett spor kan en mulig løsning være å så raskt som mulig få inn en interim prosjektleder. Har dere et definert prosjekt som skal gjennomføres, men mangler ressurser/kompetanse til å gjennomføre – da kan vi hjelpe deg. Vi leverer prosjektledere som kan jobbe så lenge dere har behov.

For å sikre at man kommer på rett spor kan en mulig løsning være å så raskt som mulig få inn en interim prosjektleder.

Vi er har et nettverk av erfarne konsulenter med operativ erfaring fra ulike bransjer som kan gjennomføre prosjekter. Eksempel på prosjekter vi kan bidra med vår kompetanse vil være:

  • Registreringer i ulike nødvendige databaser
  • Operasjonell marketing
  • Markedsanalyser
  • Kategorianalyser
  • Salgsstrategi
  • Lanseringsstrategi
  • Innsalgspresentasjoner
  • Forhandlingsstrategi

Ta gjerne kontakt med oss for en prat!

Ta kontakt

KNUT MORTEN BREKKE
Director, Key Account Services

Meltzers gate 4, 0257 Oslo
+47 95023256
knut.morten@retail24.no

Andre tjenester innen Key Account Services

Interim Key Account Manager

Trenger dere en Key Account Manager i en periode? Vi har folk med kunnskap fra dagligvarebransjen og vil være operativ fra første dag.

 

Les mer

Behov for en sparringspartner?

Vi er en objektiv sparringspartner som gir rådgivning i forbindelse med utfordringer eller potensielle muligheter i din bedrift. Vi ønsker å hjelpe til med å skape den beste løsningen for dere.

Send oss en forespørsel

Lyst til å jobbe for oss?

Ønsker du å bli en del av et profesjonelt nordisk retailmiljø og jobbe tett med sterke merkevareleverandører?

 

Les mer

Andre tjenester

ACTIVATION

Synlighet og testing av produkter er viktig for økt merkevarekjennskap og salg. For oss betyr det å gjøre ditt produkt kjent gjennom ulike aktiviteter mot forbruker.

Les mer

MERCHANDISING

Attraktive butikker øker lønnsomheten, derfor er produktets synlighet og tilstedeværelse i butikk en avgjørende faktor for økt salg.

Les mer

POINT OF SALES MATERIALS

Vi tilbyr et stort utvalg innen display-, messe- og shop in shop-løsninger. Vi samarbeider med noen av de ledende leverandørene i Europa på området.

Les mer

SALGSTJENESTER

For økt salg i butikk kreves de beste selgerne, gode salgsstøttesystemer og et fleksibelt apparat som er tilpasset en bransje i store endringer.

Les mer

TRACKER

RetailBlue leverer tracking av alle aktiviteter og dokumenterer det som skjer i butikk. Vi leverer faktabasert innsikt gjennom å tracke et nødvendig antall butikker.

Les mer

KEY ACCOUNT SERVICES

Når det plutselig oppstår et behov for å fylle en ledig rolle, kan du med Key Account Services få rask tilgang til riktige personer med riktig kompetanse og kunnskap for en periode.

Les mer